Reizen in binnen- en buitenland Webboulevard online Magazine Reizen in binnen- en buitenland

Published on april 2nd, 2014 | by scriptor

0

4 topchefs binnen een menu

De Rotterdamse topchefs Mario Ridder (De Zwethheul), Erik van Loo (Parkheuvel), Fred Mustert (Restaurant Fred) en François Geurds (FG Restaurant) bundelen hun krachten. Alle restaurants van de chefs kregen in de Michelingids Nederland 2014 twee sterren. Om kennis te maken met hun kwaliteiten kunt u op een avond of middag in elk restaurant van een signatuurgerecht met een bijpassend glas wijn genieten. Het is een unieke samenwerking van vier maanden waarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Hiervoor lanceerden de chefs speciaal de website www.4×010.nl

De formule is simpel: op een avond of middag gebruikt u bij alle vier de toprestaurants in Rotterdam een gerecht met een bijpassend glas wijn. In totaal acht Michelinsterren! De start is bij het eerste restaurant en de finish is bij het vierde restaurant. In ieder restaurant bestaat het arrangement uit een signatuurgerecht van de chef, een bijpassend glas wijn, mineraalwater en vervoer (alleen bij een diner) naar het volgende restaurant. Reserveren kan vanaf twee personen. Daarnaast wisselt de komende vier maanden de volgorde van de ‘Sterrentour 4×010’. Op deze manier presenteert iedere chef in totaal een signatuurvoorgerecht, -tussengerecht, -hoofdgerecht en –dessert en kan men vaker reserveren voor de 4×010 Sterrentour.

Deze 4×010 Sterrentour vindt plaats in de maanden maart, april, mei en juni voor lunch en diner op dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag kunt u alleen voor de lunch reserveren. De Sterrentour 4×010 kunt u alleen boeken door vooraf te reserveren: www.4×010.nl voor meer informatie.

Arrangement
– Aperitief, amuse, voorgerecht, bijpassend glas wijn en mineraalwater;
– Tussengerecht, bijpassend glas wijn en mineraalwater;
– Hoofdgerecht, bijpassend glas wijn en mineraalwater;
– Dessert, bijpassend glas wijn, mineraalwater en na afloop koffie en friandises.
De kosten voor een lunch zijn 50 euro (eigen vervoer of taxi), per persoon, per restaurant.
De kosten voor het diner zijn 56,25 euro (met vervoer tussen de restaurants) per persoon, per restaurant.

De volgorde van de 4×010 Sterrentour is:
Maart 2014: De Zwethheul – FG Restaurant – Restaurant Fred – Parkheuvel.
April 2014: Parkheuvel – Restaurant Fred – FG Restaurant – De Zwethheul.
Mei 2014: FG Restaurant – Parkheuvel – De Zwethheul – Restaurant Fred.
Juni 2014: Restaurant Fred – De Zwethheul – Parkheuvel – FG Restaurant.

 

Scriptor

 

 

Tags: , , , ,


About the Author



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑