24/7 Webboulevard online Magazine webadres

Published on september 24th, 2014 | by scriptor

0

500.000ste order voor online dierenapotheek Medpets.nl

Ruim 6 jaar na de start in 2007 verwacht online dierenapotheek Medpets.nl deze week de 500.000ste order. Drieënhalf jaar geleden stond de teller nog ‘maar’ op 100.000 orders. Het online bestellen van diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor huisdieren kent dus een sterk groeiende populariteit. Om de bereikte mijlpaal te vieren biedt Medpets.nl haar klanten een week lang 5% korting op het gehele assortiment. De jubileumactie loopt van woensdag 24 september t/m woensdag 1 oktober.

Medpets.nl was in 2007 in Nederland de eerste die huisdierbezitters een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en dieetvoeding online aanbood. De behoefte van initiatiefneemster en huidige directeur Elies van der Graaff om dierenartsproducten voor haar eigen hond te laten bezorgen, was destijds de aanleiding voor dit nieuwe concept. “Mensen die overdag werken hebben weinig tijd om naar de dierenarts te gaan. Voor hen is het dus ideaal om hun bestelling thuis of op het werk te laten bezorgen”, legt Van der Graaff uit.

Onderscheiden
Met de groeiende populariteit van het online bestellen van diergeneesmiddelen en aanverwante producten, is ook de concurrentie in deze branche toegenomen. Het is dus van groot belang je duidelijk te onderscheiden. Medpets.nl doet dit door een zeer uitgebreid assortiment producten aan te bieden die direct verband houden met de gezondheid van het huisdier. “Wij verkopen bijvoorbeeld manden of ligkussens, maar ook een orthopedisch matras dat dieren met gewrichtsklachten de juiste ondersteuning biedt”, illustreert Van der Graaff het onderscheidend vermogen van Medpets.nl. De prijzen van de producten in het assortiment zijn lager dan bij de reguliere dierenarts.

Dierenarts
Ondanks dat Medpets.nl niet verbonden is aan een dierenartspraktijk heeft het bedrijf wel drie dierenartsen in dienst. Bij vragen over een product of medische klachten bij het huisdier kan men de dierenarts telefonisch of per e-mail raadplegen. Daarnaast schrijven de dierenartsen regelmatig een column voor de e-mail nieuwsbrief en website waarin de lezers achtergrondinformatie, tips en adviezen over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden geeft. “Naast de wekelijkse aanbiedingen willen wij onze nieuwsbriefabonnees hiermee wat extra’s bieden”, legt Van der Graaff uit.


Bron: Medpets via Nieuwsbank

Tags: , , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑