Webboulevard online Magazine taalstaaltjes

Scriptor Tekstadvies

Schrijven is informeren, activeren, overtuigen, amuseren… allemaal doelen die u met een tekst bij een lezer wilt bereiken. Lukt dat niet? Geen structuur in uw tekst? U weet zelf niet precies wat wel en niet in uw tekst thuishoort? Geef het uit handen, de professionele schrijver buigt zich erover en bereikt uw lezer.

 

Niets siert een schrijver meer dan glasheldere taal. Wie duister schrijft, bedriegt zichzelf of probeert anderen te bedriegen. Stendhal

 

Wie is Scriptor?
Ik heet Jacqueline Pelzer. Ik werk als tekstschrijver, webmaster, communicatietrainer en communicatieadviseur. Ik studeerde af in de Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Welke teksten schrijft Scriptor voor u?
artikelen, brochures, beleidsteksten, columns interviews,  persberichten,  tekstredactie, scripties, spelling- en stijlcorrectie, webteksten en maatwerk.

Heldere teksten
zijn teksten die bij de lezer aankomen zoals de schrijver dat wil: de lezer moet iets vinden, doen, laten, weten, enz. Een tekst is helder door een duidelijke en doeltreffende structuur en formulering. Scriptor schrijft uw tekst gericht op wat u bij uw lezer wil bereiken.

Scriptor schrijft of herschrijft een tekst. Ook een al bestaande tekst redigeren of alleen corrigeren op spelling en stijl is mogelijk. Herschrijven betekent een nieuwe tekststructuur bepalen en de stijl en spelling corrigeren. Redigeren houdt in zinsbouw, grammatica en uiteraard de spelling verbeteren. Correctie betekent de verbetering van spel- en stijlfouten in uw tekst.

Wat kost het?
Het uurtarief voor 2014 is €85, excl. btw. Dit geldt voor ieder teksttype en van schrijven tot en met corrigeren. Het aantal uren varieert per opdracht. Na een intakegesprek ontvangt u altijd altijd een vrijblijvende offerte, met een duidelijke kostenspecificatie.

Hoe werkt het?
Bel of mail voor een afspraak. Na het vrijblijvende intakegesprek, telefonisch, per mail of persoonlijk, ontvangt u een prijsopgave. Hierna beslist u binnen 2 weken of Scriptor voor u gaat schrijven. In de offerte leest u hoe veel tijd dit kost en wanneer u het definitieve eindproduct ontvangt.

Contact:
M: info@webboulevard.nl

T: 0646337148

 

Scriptor, thuis in onze taal

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑