Reizen in binnen- en buitenland Webboulevard reizen cycling

Published on september 1st, 2014 | by scriptor

1

Nieuw Nederlands Fietsnetwerk voor recreatieve fietsers

Een nieuw fietsnetwerk dat aansluit op het bestaande knooppuntennetwerk. Het is er ondermeer voor fietsers die de bestaande knooppunten al kennen. Laad.nl ontwikkelde dit samen met de Fietsersbond, Falkplan en Koninklijke Horeca Nederland.

Het nieuwe fietsen
De uitbreiding van het fietsnetwerk herken je aan de nummers die bestaan uit 3 cijfers die naadloos aansluiten op het bestaande knooppuntennetwerk. Alle informatie over het nieuwe fietsnetwerk staat op www.fietsnetwerk.nl. met een overzicht van alle nummers binnen het netwerk die je kunt downloaden voor de fietsnavigatie. Daarnaast is er een overzicht van alle fietsrouteplanners waarin het nieuwe fietsnetwerk is opgenomen en informatie over het Nederlandse fietsnetwerk.

Laad.nl voor de recreatieve elektrische fietser
Laad.nl is naast initiatiefnemer van het nieuwe fietsnetwerk ook de nieuwe landelijke organisatie speciaal voor de recreatieve elektrische fietser. Als lid van Laad.nl ontvang je bijzondere fietsroutes gebaseerd op het nieuwe fietsnetwerk, wetenswaardigheden, ledenvoordelen, arrangementen en uitgebreide informatie voor de recreatieve fietser. Daarnaast ontvang je gratis ‘De Laadpas’ waarmee je exclusief kunt sparen bij de locaties binnen het fietsnetwerk. Hiermee wordt recreatief fietsen niet alleen leuker, maar ook nog eens voordeliger. Meer informatie vind je op http://www.laad.nl

 

Scriptor

 

bron: Laad.nl via Nieuwsbank


 

Tags: , , ,


About the AuthorOne Response to Nieuw Nederlands Fietsnetwerk voor recreatieve fietsers

  1. Terpstra says:

    alle locaties zijn terug te vinden in de grootste fietsrouteplanners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑