24/7 Webboulevard online Magazine 24/7

Published on december 2nd, 2014 | by scriptor

0

Online tool: Parfumadviseur

Online parfum kopen, is een trend. Maar hoe zoek je online een nieuwe geur zonder met je neus boven het flesje te hangen?

Online tool: Parfumadviseur
De grootste online parfumerie van Nederland, ParfumSuper.nl ontwikkelde een methode om klanten online aan de juiste geur te helpen. De online tool Parfumadviseur combineert slim het favoriete geurtype van de klant met de geliefde parfums die andere klanten met hetzelfde geurtype gebruiken. Het resultaat is een persoonlijk advies met 6 geuren.

Beter advies dan in een fysieke winkel
In de winkel ruikt uw neus maar 3 geuren na elkaar, hierna vervaagt uw reukvermogen. Met de parfumadviseur kan dat eindeloos. Het advies gaat terug op een combinatie van duizenden producten en informatie uit honderdduizenden orders. Informatie die een medewerker van een fysieke parfumerie nooit paraat kan hebben.

5000 producten, 600 merken
Met de nieuwe online tool gebruikt de online parfumerie zijn eigen bigdata. En deze data groeien iedere dag weer. De webwinkel is de grootste parfumerie van Nederland met 5000 producten en 600 verschillende merken en parfums die in winkels bijna niet meer te koop zijn.

Scriptor

 

Bron: Parfumsuper via Nieuwsbank


 

Tags: , , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑