Kookkunst webboulevard online Magazine kookkunst

Published on maart 13th, 2014 | by scriptor

0

Pasta met een romige zalmsaus

er ligt op je werkblad:
gerookte zalm, ongeveer 50 gram p.p.;
1/2 tot 1 bakje roomkaas, evt. met kruiden;
volkoren pasta;
1 ui;
broccoli;
1/2 citroen p.p.;
1 dl. witte wijn;
bieslook.

Kook de pasta al dente. Kook de broccoli kort, beetgaar. Fruit de gesnipperde ui en voeg daarna de roomkaas toe, roer deze los en voeg beetje bij beetje de witte wijn toe. De zalm kan er nu ook bij, als deze op temperatuur is, de saus peperen. Verdeel de saus over de pasta en serveer met een halve citroen en de broccoli. Citroensap erover sprenkelen. Snel klaar en erg smakelijk!

 

Scriptor

 

Tags: , , , , , , , ,


About the Author



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑