Kookkunst Webboulevard online Magazine proost

Published on december 16th, 2013 | by scriptor

0

Proost!

 

Limoncello-opening van een decemberfeestavond

Schenk in een flute of ander feestelijk glas Prosecco en voeg een scheutje Limoncello toe.

 

Kir Royal,  altijd goed

een scheutje crème de cassis en Champagne of Prosecco…

 

Warme wijn, een gegarandeerd decembersucces

Een fles fruitige wijn rode wijn, 2 sinaasappels, kaneel of 2 kaneelstokjes, ongeveer 75 gram (basterd)suiker, een mespuntje gemberpoeder, paar kruidnagels…

De sinaasappels goed wassen want de schil ga je gebruiken. Dat laatste geldt ook voor het sinaasappelsap. Schillen dus en de vruchten uitpersen. Prik de kruidnagels in de schillen. Warm de wijn nu op met het sinaasappelsap, de schillen en de kruiden. De suiker voeg je in gedeeltes toe, de wijn is klaar als de suiker is opgelost.

 

 

Scriptor

 

 


About the Author



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑