Kookkunst Webboulevard online Magazine kookkunst

Published on september 8th, 2014 | by scriptor

0

Tagliata

Een snel en erg lekker gerecht

Ingredienten voor 2 personen:
biefstuk, entrecote of ossenhaas, 100/200 gram per persoon;
rucola;
parmezaan;
aceto balsamico;
kerstomaatjes;
olijven;
kappertjes;
bakboter;
goede olijfolie;

Bereiden:
leg op een bord een salade van rucola, kerstomaten en evt. kappertjes en/of olijven. Bak het vlees medium in de bakboter en snijd het (tagliata) in repen van 1 tot 2 cm. dik. Leg en drapeer het op de salade. Giet er een beetje olijfolie over, besprenkel het met aceto balsamico en rasp er de parmezaanse kaas over.

 

Scriptor

 


About the Author



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑