24/7 Webboulevard online Magazine 24/7

Published on september 4th, 2014 | by scriptor

0

Zelfbouwer krijgt toegang tot groothandel professionele bouwmaterialen

Particuliere zelfbouwers krijgen toegang tot Bouwmaat Nederland. Deze groothandel met 47 vestigingen is gericht op de professionele markt van bouw/klusbedrijven. ZelfbouwInNederland.nl, het online platform voor zelfbouwers, maakte hierover afspraken met Bouwmaat.

De belangstelling voor zelfbouw groeit. Steeds meer Nederlanders ontdekken de voordelen van het zelf laten bouwen van een huis. Zelf bouwen is vaak goedkoper en het levert betere en duurzamere woningen op. Ook gemeenten ontdekken zelfbouw als een mogelijkheid om de vastgelopen woningproductie weer op gang te brengen. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht hebben, net als veel andere gemeenten, zelfbouw omarmd.

Om de voordelen van zelf bouwen nog beter te benutten, kunnen particulieren die individueel of samen met anderen hun eigen huis (laten) bouwen vanaf nu rechtstreeks hun bouwmaterialen bij de professionele groothandel kopen. Zelfbouwers die toegang tot Bouwmaat willen, kunnen via ZelfbouwInNederland.nl een eigen klantenpas aanvragen.

 

Scriptor

 

bron: ZelfbouwInNederland.nl via nieuwsbank

Tags: , , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑